30. april 2015

I dag foretog jeg kvalitetssikringen og stadeopgørelsen med Runøe og Teil (vores tømrerfirma). Vi gik en tur på pladsen, og fik talt om, hvor langt de var nået og hvor mange penge de skulle have, efter denne stadeopgørelse. Vi aftalte at det nok var omkring 17% som skulle betales denne gang.

Det er penge som vi ikke er kede af at komme af med til dem. De har murere/kloakmestre og vvs som samarbejdspartnere. Det går bare SÅ fint, og vi er så glade for at vi valgte lige netop dét firma. De er bare så dygtigte, gode at tale med, finder altid nogle løsninger sammen med os, og leverer et stykke arbejde, som vi føler er ud over det vi forventede. Det er faktisk lidt af den omvendte orden. Ofte er det bygherren som fortæller håndværkerne at de bør gøre noget bedre, men her er det håndværkerne der gør det så fint, at vi sommetider selv siger til dem at “nu er det vist fint nok”. De kan simpelthen ikke få ros nok.

Det var så fedt, at der til byggemødet både var elektriker, murermester, Teil og os. Vi havde også på forhånd fortalt dem alle, at det var vigtigt at de alle deltog, da der er så mange forskellige entrepriser, som skal koordineres.

Vi fik planlagt hvilke arbejder der skulle startes op på Lundsgårdsvej.